Välkommen att kontakta

Verforego Sverige AB

Kontakta oss

Huvudkontor Norrköping

Verksamma från Stockholm i norr till Malmö i söder

Växelnummer 010- 184 77 70

Om oss

Vi som arbetar här och erbjuder våra tjänster har en lång erfarenhet inom området, tillsammans har vi en sammantagen erfarenhet om 100 år. Det vi erbjuder är att kunna ge dig det bästa stödet och en trygghet inom verksamheten.

Vi vill att våra ledord – harmoni, balans och glädje – ska genomsyra din verksamhet och spridas till samtliga som arbetar hos dig. Genom att finna lösningar, stötta och hjälpa till vet vi att vi, tillsammans med dig, kan nå det målet. Så känner du att du behöver stöd i vardagliga situationer, finna rätt kompetensutveckling, finna rätt utveckling för företaget eller behöver hjälp i något annat område. Utifrån alla människors lika värde vill vi få er att lyckas uppnå detta genom att erbjuda kvalitativa lösningar för att kunna bemöta dagens utmaningar i arbetslivet. – hör av dig till oss. Fyll i vårt formulär och vi kontaktar dig så snart vi kan. Du kan även ringa eller skicka ett mejl till oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Affärsidé

Verforego Sverige AB erbjuder lösningar inom utvecklingsfrämjande insatser i form av konsulttjänster inom arbetslivsinriktad rehabilitering, omställning, organisationsutveckling, utbildning och hälsofrämjande insatser. Insatserna ska utföras med stort engagemang och ska med kvalitét medföra att alla inblandade ska vara vinnare utifrån ett gott bemötande och utvecklande resultat.

Vår VD, Veronica Fornefors (veronica@verforego.se)
Veronica har flera års utbildning och arbetslivserfarenhet från sjukvården. Hon har erfarenhet från hur olika rådgivande- och rehabiliteringsprocesser går till och har genom åren byggt på med verktyg för att kunna genomföra evidensbaserade personlighetstester och arbeta med utvecklande coachning.